Skivarps GoIF

Referat: Borrby IF - Skivarps GoIF

Borrby IF - Skivarps GoIF 2-2 (0-1)
Målskyttar: Johan Vide Hansson Hampus Kristensson

Detta var en match som Skivarp var piskade att vinna och dessutom med bra målskörd för att få kvala upp till division 5. Men Borrby satte käppar i hjulet för Skivarp efter att matchen slutat 2-2. Detta får anses som ett rättvist resultat. Borrby gjorde en riktigt bra första halvlek trots att Skivarp ledde med 0-1. Borrby hade ett mål inne genom Hampe, men tyvärr godkändes målet inte pga. hands. Ett minst sakt tveksamt beslut som renderade Fredrik Smén utvisning från Borrbybänken.
I matchminut 53 kunde så Hampe kvittera efter att fått dubbla chanser från 11 meter. Men Skivarp skulle åter ta ledningen och hade även chansen att dryga ut ledningen på straff, men den slog de utanför. Strax därefter så kvitterade BIF genom Vide. Detta var ett resultat som stod sig matchen ut och Borrby IF kan summera en godkänd säsong som slutade mitt i serien. Vi har sett över hela säsongen gjort det bra efter våra resurser, men tyvärr haft för många skador på viktiga spelare. Axel Arvidsson drog på sig en alvarlig knäskada och det var väldigt olyckligt, då han var på väg att få ett stort genombrott. Sedan har Ludvig och Hugo Blixt varit borta periodvis vilket också bidragit till minskad poängskörd. Jacke, Vide, Kappe, Olof är andra som varit borta från och till under säsongen. Tobbe blev pappa mitt i säsongen och var självklart borta på grund av det.
Ja ja nu är vi i mål 2019 och laddar batterierna med ett ålagille och blickar mot 2020! Tack för i år alla spelare, ledare, supportrar, sponsorer och inte minst alla ideella personer som hjälpt till under säsongen.